Solskydd i Stockholm

 

Idag är det så himla varmt och soligt igen. Har knappt orkat göra något alls. Gick ner en sväng till mataffären och handlade lite saft och bullar, kände mig lite onyttig men det får man göra en lördag. Satte sedan och fikade på balkongen men var tvungen att gå in ganska stockholm-848255_1920snabbt, var alldeles för varmt och vi har inget bra solskydd. Hade ju varit trevligt med en markis, känns betydligt mer praktiskt än ett parasoll.  Visst är det skönt med varmt väder, men nu ser jag faktiskt fram emot hösten. Slippa ta skydd i skuggan de där dagarna då solen steker på en. Kunna sitta inomhus en stund på dagen utan att krevera av värmeslag för att solen ligger på så starkt och lyser in i fönstren. Visserligen finns det bra solskydd. Persienner skyddar ju tex. från att solen kommer in i rummet. Likadant med markiser. Jag funderar på att skaffa en terassmarkis till nästa sommar, då kan jag dra mig undan när det blir för varmt och fortfarande vara utomhus. Såg en hel del bra alternativ på Hagasolskydd.se persienner i stockholm. Det är ju inte det att jag inte gillar sommaren, det får bara inte vara för varmt! Sedan ska jag inte sticka under stol med att det alltid är kul att spana in höstmodet och investera i lite nya höstplagg. Känns på något sätt som att hösten är en nystart. Sommaren är förbi och nu är det åter dags att ta tag i vardagen.