Mina byggprojekt hemma

Sitter och skriver det här blogginlägget på mitt nya skrivbord som jag har byggt själv, och kom på att jag inte har berättat om alla de små byggprojekt som jag har haft för mig här hemma i lägenheten. Det började med att jag inte kunde hitta ett skrivbord med de exakta måtten som jag ville ha i någon möbelaffär, och bestämde mig för att skapa ett själv som passade mina behov och min stil. Det blev till ett ganska enkelt, rektangulärt skrivbord med urholkning vid midjan, som passar perfekt in i min lilla fönsternisch på kontoret. När jag insåg att det inte var så svårt att bygga egna möbler om man har rätt material och hjälpmedel, och lite vägledning från internet, fortsatte jag av rena farten – från skrivbordet gick jag vidare till att bygga en liten fotpall och ett sidobord att ha vid fåtöljen i vardagsrummet, och nu håller jag på och bygger en bokhylla i miniformat att ställa dotterns barnböcker i. Jag har verkligen fått blodad tand!

Men vad glad jag är att jag hittade Skånska byggvaror innan jag började med alla dessa små byggprojekt i lägenheten! Gå in här så förstår du nog vad jag menar, där finns allt man kan behöva för hemmafix, och det går snabbt och enkelt att beställa hem materialet.