Nej, jag är inte hans farmor. Det är jag som är mamman

 

Dessa förskräckliga påsar under ögonen gör så att jag ser minst tio år äldre ut. Ögonen ser alldeles puffiga ut, det är verkligen som fettkuddar alldeles under ögonen, ser hemskt ut När jag skulle hämta sonen på dagis i veckan frågade ett barn om jag var hans farmor.
Känns ju pinsamt, jag som är precis fyllda 35. Vem vet, jag kanske till och med ser 15 år äldre ut än vad jag är. Vet inte hur det kommer sig att jag fått dessa påsar under ögonen. Har alltid varit noga med hudvårdsprodukter till både ansikte och kropp, dock ska jag i ärlighetens for-reading-813666_1920namn säga att jag aldrig lagt någon energi på att smörja in runt ögonen med någon lotion anpassad för just detta. Fast det är inte säkert att någon salva skulle kunna bota dessa blaffor. Ibland lägger jag på kylskåpskalla gurkskivor för att lugna svullnaden. Tycker inte att jag ser någon skillnad. De gångerna jag har sett skillnad och jag frågat min man så har han inte märkt att svullnaden minskat, börjar verkligen bli desperat. Måste hitta något som faktiskt fungerar. Verkar lite som att min enda lösning på situationen är någon form av ögonlocksplastik. Har ingen koll på var de utför denna typ av plastikkirurgi, men har hittat en som utför 
ögonlocksplastik i stockholm på Google. Vill bara får ingreppet ur världen så man kan hämta på dagis utan att bli misstagen för att vara sitt egna barns farmor. Herregud, är ju inte ens 40 år! Som tur är bryr sig min son inte ett dugg, han tycker att “mammas påsar under ögonen är sååååå fiiiiina!”. Han är allt för go, min lilleman!