Mobil – När det är dags för en ny mobil

 

Har du haft din gamla telefon så pass länge att det nu är dags igen att hitta en ny version? När du letar efter en ny mobil som ska passa dig och dina behov är det ett par saker som är bra att hålla koll på. Det finns ett flertal olika mobilmodeller på marknaden idag men det viktigaste är att tänka på vad du ska använda din mobil för och också hur ofta du använder din mobil. Om du endast använder din mobil för att ringa och skicka SMS kan du gå för en billig variant utan så många funktioner, men en stöttålig mobiltelefon lönar sig alltid i längden, vi har alla tappat mobilen på golvet vid något otursamt tillfälle.

För dig som tar många foton är det alltid värt att undersöka flera olika Mobile phones background. Pile of different modern smartphones.telefoner med en kamerafunktion, och tänk även på vad du ska använda kameran i mobilen till. Vill du kunna ta professionella foton eller är det endast för personligt bruk? Kvaliteten på kameror skiljer sig åt emellan olika modeller, och med vissa Android eller Smart telefoner kan du ladda upp bilden direkt på nätet, vilket passar dig som vill kunna posta dina foton på sociala medier som Facebook. Och om du vill kunna lyssna på musik när du är ute och springer med din mobil istället för att ha en separat mp3-spelare så finns det idag många modeller med inbyggd musikspelare. Ett bra tips är att tänka efter hur mycket lagringsyta du vill ha för din musik och välj telefon efter vad som passar dig bäst.

För dig som använder mobilen mycket i jobbet och behöver kunna se din mejl och surfa på nätet kan en Android eller en Smart mobil vara värt en investering, eftersom de har massvis med funktioner och fler som tillkommer varje dag, vissa gratis och andra för en liten peng för att kunna se din mejl, surfa på nätet, spela spel eller ansluta till kontoret när du är någon annanstans. Ett mellanting kan vara en mobil med ett tillhörande tangentbord, bra för den som skriver mycket på mobilen men inte behöver så många funktioner för annat.