Ett gott vin i fåtöljen gör min dag.

 

Jentas.se har och är fortfarande min egna lilla blogg om böcker och vad helst jag är intresserad av just nu. Att läsa böcker digitalt är något jag börjat med Young woman sitting in a chair on a lawnpå sistone och jag trivs faktiskt rätt bra med det, det är till exempel så enkelt att läsa bok på tunnelbanan. Något annat jag har börjat med på äldre dagar är att ta tillbaka mitt intresse av goda viner, att få sitta ned en fredagskväll med ett gott rödvin i favoritfåtöljen med en bra bok är en favoritsysselsättning som jag nog kommer ha livet ut. För att jobba vidare på mitt intresse av goda viner har jag också bestämt mig för att synkronisera bokkvällarna med att testa nya viner. Nu för några dagar sedan var jag inne på bodegashop.com och beställde ett 20-tal olika vin på nätet för att kunna testa mig fram, då jag bara tar ett glas i veckan så kommer detta räcka ett längre tag och jag ser verkligen fram emot att hitta mitt nya favoritvin.

Så dagens tips är att andas ut, ta en paus, gärna med något ni gillar. Stressa inte ut er.