Chefsutbildning

 

Det händer mycket i mitt liv just nu, det är full fart hela tiden. Vi håller nämligen på och säljer mina svärföräldrars landställe. Det blir mycket tid som går åt att rensa ut och slänga saker som dom har samlat på sig i alla år. Men dom har även många fina gamla möbler som vi skulle vilja spara. Men vi får inte plats med dem i vår lägenhet i stan utan därför funderar jag och min partner på att köpa ett eget ställe. Vi har kollat runt på lite olika stugor, men det är svårt att hitta något som inte är så slitet och vi inser hur mycket jobb det är att renovera och fixa i ordning ett landställe. Det hade dock varit väldigt mysigt att ha en samlingspunkt på helgerna, där man kan slappna av och släppa det hektiska storstadslivet.

Våra karriärer snurrar fort och det sker mycket hela tiden. Vi älskar i och för read-2007117_1920sig att jobba och engagera oss i något som vi tror på. Vi är båda chefer om än i helt olika branscher så har vi många gemensamma frågor och problem på jobbet. Chefsrollen är inte helt enkel alla gånger och ofta kan det vara ensamt. Dock så är det otroligt givande när man känner att allt arbete ger resultat och medarbetarna är nöjda med ens insats. Jag och min partner har bestämt oss för att båda boka in oss på en chefsutbildning hos Advantum för att hitta ytterligare ett forum för de frågor vi har kring chefskap. Det ska bli otroligt kul att göra något sådant med min partner, men samtidigt ser jag fram emot att få höra andras åsikter. Jag misstänker att många chefer står inför samma problem.

Vi har anmält oss till kursen på Advantumkompetens, som vi har blivit rekommenderade av flera vänner som gått olika typer av kurser hos dem. Vi ser fram emot detta och är övertygade att vi kommer få med oss hjälpmedel som vi kan använda i vårt vardagliga liv både i det professionella och även i det privata.