Bor i storstad…

 

När man bor i en storstad så kan jag berätta att man har otroligt mycket utgifter. Det är hopplöst vad det kostar mycket. Speciellt transport blir dyrt. Jag måste ha bil i mitt jobb och jag kör mycket fram och tillbaka över stan. hong-kong-1547512_1920Mycket tid spenderas tyvärr i köer eller i försök att ta sig förbi vägarbeten. Så för att bespara både miljön och plånboken har jag nyss investerat i bränslebesparande dieseloptimering och jag skulle definitivt råda andra att göra samma sak. Något som kanske är lite roligare är effektboxar. Det är roligt att trimma tycker jag. Jag känner personer som har detta som sitt stora intresse och de brukar visa mig hur dom brukar göra, de gör dieseltrim på dieselkraft.se. För mig är det alldeles för avancerat och jag förstår nästan ingenting men jag tycker det är häftigt att det går att göra.

Jag har även vänner som jobbar i lantbruk och för dem är dieseltrimning en självklarhet. Det förbrukas otroliga mängder diesel för dom som har traktorer. Jag kan även tänka mig att det ger positiva fördelar om man äger en båarchitecture-1715084_1920t eller kör lastbil också. Jag har länge funderat på att köpa båt men det har inte blivit av än.

Vädret har varit väldigt tråkigt på sistone, grått och kallt. Det känns inte speciellt kul att gå upp på morgonen när det är så här. Jag hoppas att det vänder snart och blir varmare. Det vore underbart att kunna få lite d-vitamin av några ynka solstrålar. Jag tror att jag skulle må mycket bättre av att bo i ett land som har sol typ jämt. Runt medelhavet kanske. Det vore inte helt fel att kunna ta sitt pick och pack och flytta ner dit. Men då får jag se till att spara mycket pengar på diesel om jag ska ha råd med det.